Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در دیدار با کارکنان ستاد فهمای این استان تصریح کرد: ارتقاء فرهنگ و هنر تنها با نزدیک شدن به مسائل مردم از طریق مسجد صورت می پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، «تقی صادقی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامیبا توضیح  بیشتر جایگاه مسجد و ضرورت پرداختن به آن گفت: مسجد منبع و چشمه جوشان  رشد و تربیت رشته های هنری است و بسیاری از هنرمندان این عرصه را در دل خود  پرورانده و لذا در توجه به ایجاد زمینه های رشد این حوزه خواستار برگشت به مسجد و رونق مساجد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین  توسعه فرهنگ و هنر را در گرو مردمی شدن و پرداختن و نزدیک شدن  به مسایل و مطالبات عمومی عنوان و اضافه کرد: هموار شدن و دسترسی به این مسیر تنها از طریق مسجد میسر می شود. صادقی با عنوان اینکه امروز برخی از روش های ارائه شده و برنامه های حوزه فرهنگ و هنر، مدل غربی به خود گرفته است، اذعان کرد: این بدان معنا نیست که قصد جنگیدن با متخصصین و نخبگان این حوزه را داریم، بلکه سعی داریم با کمک هنرمندان و فرهنگیان و محور قرار دادن مبانی ارزشمند دینی، هنر و فرهنگ، روی ریل درست و مردمی حرکت کند و اثر بخش شود. وی در این باره و در تکمیل سخنان خود، تعامل با نهادهای مختلف فرهنگی و مطرح ساختن راهکارهای رسیدگی به مسایل مهم مردمی به کمک زبان فرهنگ و هنر در شوراهای مهم ازجمله شورای فرهنگ عمومی و همچنین بهره مندی از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد و نیز مشاوره دادن به افراد اثرگذار در این نهاد ها را  توصیه و مورد توجه قرار داد. «هاشم شیرازیان»، مدیر ستاد فهمای خراسان شمالی  نیز در ابتدای جلسه ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به وی، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته دراین ستاد ارائه کرد و با اشاره به فعالیت نزدیک به 400 کانون فرهنگی هنری در استان، از اجرای طرح هایی چون پیوند مسجد مدرسه و خانواده به اختصار سه میم، کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی، تلاش برای پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی بویژه در مناطق آسیب پذیر شهری و منطق روستایی، اجرای طرح تربیتی چهره به چهره و نیز چکامه خبر داد. وی به گسترش فعالیت کانون ها در زیست بوم مجازی نیز اشاره کرد و گفت: در این راستا سامانه بچه های مسجد راه اندازی شد و هر سال فعالیت های ثبت شده کانون ها در این سامانه در قالب رویداد ملی فهما ارزیابی و رصد می شود و برای حمایت از این اقدامات، برترین ها  پس از  داوری، معرفی می شود. شیرازیان در توضیحی تکمیلی همچنین اضافه کرد: هم اکنون کانون ها اقدامات صورت گرفته در مسجد خود را در قالب سه شبستان فرهنگ و هنر و نوآوری با  12 رواق زیرمجموعه که بیش از 40 برنامه محوری تعریف شده در این سامانه ثبت کرده اند که امسال 9 کانون فرهنگی هنری استان در این رویداد شایسته تقدیر کشوری شناخته شدند. وی همچنین خبر داد: به مناسبت 18 اسفند نیز همایشی استانی به میزبانی اهالی مسجد در شهرستان اسفراین برگزار شد و  در دو بخش برگزیدگان ملی و فعالان استانی 44 کانون فرهنگی هنری استان معرفی و تقدیر شدند. مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی ضمن اعلام آمادگی برای بهره مندی از قابلیت ها و ظرفیت های فرهنگی و هنری این کانون ها در توسعه فرهنگ و هنر، خواستار حمایت بیشتر از استعدادها و افراد ارزشمند و طرح های قابل اجرا توسط کانون های مساجد استان شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی رشد نخبگان کانون های فرهنگی هنری فرهنگ و ارشاد مدرسه خانواده آسیب های اجتماعی کانون های فرهنگی هنری خراسان شمالی فرهنگی و هنری آسیب های اجتماعی رشد فرهنگ و هنر مسجد نخبگان مساجد فرهنگی هنری فرهنگ و هنر کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد