Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهقانی با اشاره به ثبات قابل‌ قبول در سوریه اظهار کرد: تنها مسیر ممکن به صلح، گفتگو و حل‌وفصل سیاسی بحران و بازسازی کشور سوریه با محوریت دولت سوریه، در عین احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت این کشور است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین دهقانی سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد اتحادیة اروپا امروز (سه‌شنبه) در ششمین کنفرانس حمایت از آینده سوریه و منطقه با هماهنگی مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیة اروپا در بروکسل برگزار شد، به تشریح مواضع کشورمان در خصوص بحران سوریه و ضرورت یافتن راهکار‌های برون‌رفت از بحران پرداخت و انتقاداتی را نسبت به رویکرد طرف‌های غربی، که در شکل‌گیری بحران سوریه نقش‌آفرین بوده اند، مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی با اشاره به ثبات قابل‌ قبول در سوریه اظهار کرد: تنها مسیر ممکن به صلح، گفتگو و حل‌وفصل سیاسی بحران و بازسازی کشور سوریه با محوریت دولت سوریه، در عین احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت این کشور است.

وی تأکید کرد گروه‌های تروریستی باید از سوریه خارج شوند و با اشاره به رویکرد دوگانه برخی کشور‌های غربی نسبت به گروه‌های افراطی، که آن‌ها را به تروریسم خوب و بد تقسیم‌بندی می‌کنند، اظهار داشت «تروریسم خوب و بد وجود ندارد و چنین تقسیم‌بندی کوته‌فکرانه‌ای منجر به گسترش ابعاد بحران و به خطر افتادن امنیت جهانی خواهد شد، زیرا تروریسم را نمی‌توان به یک منطقه خاص محدود کرد.»

سفیر ایران در اتحادیه اروپا یک دهه بحران در سوریه را واجد درس‌های مهمی ارزیابی نمود و متذکر شد «جنگ، تحریم، محاصره و ممانعت از کمک‌های بشردوستانه سرانجام خوشی برای عاملان آن نخواهد داشت و جامعه بین‌المللی بایستی از اشتباهات خود درس بگیرد و با لغو تحریم‌های ظالمانه علیه مردم سوریه، دست از تلاش برای منزوی کردن حکومت مرکزی سوریه بردارد، چرا که تنها در این صورت می‌تواند به چشم‌انداز صلح امیدوار بود».

دهقانی ضمن برشمردن اقدامات بشردوستانه ایران در سوریه، از جمله ساخت مدارس، مراکز بهداشتی، کمک‌های مرتبط با کرونا و کمک به بازسازی زیرساخت‌های اقتصادی و صنعتی در این کشور، سکوت جامعه بین‌المللی در قبال حملات رژیم صهیونیستی به مراکز غیرنظامی در سوریه را تقبیح و خواستار محکومیت جهانی اقدامات اسرائیل در سوریه شد. دهقانی این دست اقدامات را «نقض آشکار منشور ملل متحد» خواند و خواستار محکومیت و توقف آن‌ها شد.

دهقانی خاطرنشان ساخت «حل‌وفصل بحران سوریه تنها با اتخاذ رویکردی جامع که همه ابعاد موضوع، از جمله خاتمه تحریم‌های غیرقانونی، بازگشت همه آوارگان سوری، توقف حملات رژیم صهیونیستی به سوریه و افزایش کمک‌های بشردوستانه، را در بر گیرد ممکن خواهد بود.»

سفیر ایران در اتحادیه اروپا در پایان خاطرنشان ساخت جمهوری اسلامی ایران از راه‌حل‌های چندجانبه در چارچوب احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور حمایت خواهد کرد و همکاری ایران با نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه را نیز مؤید چنین رویکرد و روشی توصیف کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامحسین دهقانی جنگ سوریه داعش سوریه مبارزه با داعش ائتلاف آمریکایی سازمان ملل اتحادیه اروپا بازسازی سوریه تمامیت ارضی بحران سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.


آخوندی افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.


وی گفت: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری افزود: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.


آخوندی افزود: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.


وی گفت: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • ادای احترام آرسنال به کودک هواداری که در مسیر مدرسه‌اش به قتل رسید
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند